lördag 16 augusti 2014

Före - efter

Våvintern 2013 fotograferade vi vår trädgård ur lite olika perspektiv. Bilderna var avsedda att skickas till Kungsbacka trädgårdsdesign för att Anna W Fasth skulle kunna få en uppfattning av den dåvarande tomten inför sitt besök på plats hos oss några veckor senare. Jag gick tillbaka till bilderna på datorn för ett tag sedan och försökte mig därefter på att fotografera nuläget ur samma perspektiv. Varsågoda här kommer några olika vyer!Huset från entrésidan - Före
Efter Fasaden mot söder - Före

Efter Nedre delen av trädgården - Före
Efter

Slänten - Före
Efter


Det är ungefär 18 månader mellan före- och efter-bilderna och en del av tiden däremellan har jag ju beskrivit i ett tidigare inlägg. En tid som gett oss massor av lärorika erfarenheter, fullt med frisk luft i lungorna och jord under naglarna, men inte minst en ny trädgård som vi nu trivs med väldigt bra och som vi hoppas kommer bli ännu bättre när det fått växa till sig ännu ett tag i planteringarna.

2 kommentarer:

  1. Jättefin trädgård ni har fått!

    SvaraRadera
  2. Vilken omvandling! Det var klart över genomsnittet redan innan, men efteråt är det en pärla. Det är få som gör ett sådant samlat grepp om sin utemiljö och det beror förstås på att det inte ingår i vår bostadskultur att budgetera för trädgård för början. Jag är sååå imponerad.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...