söndag 7 december 2014

Mossbollar vid entrén
Vill med denna bild önska er alla en trevlig andra advent!

 Jag gillar pynt av naturmateriel, så mossbollar i olika storlekar fick pryda vår entré förra vintern. 
När våren kom ställdes de undan i en skymd vrå och glömdes tillfälligt bort. 
Men inte av småfåglarna, de uppskattade det torra och mjuka byggmaterielet. 
Så denna vinter pryder mossan helt andra entréer, i olika bon någonstans i närheten.

Det kallar jag återbruk :)
3 kommentarer:

 1. Naturmaterialen till dekoren så här års är så vackra. Inget går upp emot mossor just så här års. Tänk så mycket man har emot dem på sommaren ;-)))! Ditt arrangemang är fint nu och jag vet hur glada pippisarna blir sedan när de får serverat åt sig färdigt byggmaterial. Jag brukar återanvända katterna ,-)))! Eller ja, deras päls ,-)!
  Så gulligt av dig att bli den 200:e följare! Har skrivit ett litet svar i bloggen men upprepar den gärna här: Jag vill gärna premiera din insats med någon växt som skulle göra dig glad. Fundera över vilken slags växt du skulle vilja ha. Jag återkommer med några förslag i början av 2015. Du får mer än gärna önska, som sagt, också. Och! Dra dig inte för att påminna mig senast i slutet av januari OM jag skulle slarva med minnet! Ett löfte är ett löfte och skam den som bryter ett sådant!

  Tack och kram! Anja

  SvaraRadera
 2. Hej Anja! Har redan svarat på din blogg, men tackar jag allra ödmjukast för erbjudandet även här. Ska genast kika noggrannare på din blogg och se vad jag hittar som är alldeles särskilt intressant och delbart, som jag kan få en liten bit utav. Det lär inte vara svårt, du har så många spännande arter!! Eller så får du helt enkelt hjälpa mig att välja...? Och som sagt, får jag dessutom hämta det på plats hos dig så blir jag dubbelt glad.

  Blir lite nyfiken på vad du gör när du återanvänder katternas päls! ;)
  Eller förresten - det vill jag kanske inte veta!! ;)

  Kram!
  /Annika

  SvaraRadera
 3. moss balls are always lovely!!!!!
  Happy days
  Elisabeth

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...